tirsdag den 14. november 2017

5 Fælles Web Hosting fejl

5 Fælles Web Hosting fejl 

Fejltagelser er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men hvis du kan lære af andre folks fejltagelser det kan redde dig fra at skulle beskæftige sig med dem selv. Når det kommer til web hosting, er der grundlæggende to former for fejl – teknisk og generel forretningsudvikling.
Tekniske fejl normalt kommer op på grund af en misforståelse af internettet, og hvordan det rent faktisk virker. Den første fejl mange mennesker gør, når du opretter en hjemmeside, er at proppe så megen information, fotografier, billeder, osv. på hver side som muligt.
Dette gør stedet tage længere tid at downloade, hvilket fører til mange besøgende bare bevæger sig på og faktisk aldrig ser på webstedet. Det gør det også vanskeligere at finde, hvad de leder efter, hvis siden er uorganiseret.
En anden almindelig fejl er at skabe et website, der ikke søgemaskine venlige. Hvis søgemaskinerne ikke kan afgøre, hvad dit websted handler om, er de ikke vil være i stand til at sende dig folk, der søger efter det, du tilbyder.
En fejl, at mange mennesker gør, når du starter ud, er at vælge en webhotel alene baseret på prisen. Dette er naturligvis en vigtig faktor, især i starten, men hvis du vælger den billigste vært du kan være begrænset i din skalerbarhed som hjemmesiden vokser i popularitet og trafik.
På den forretningsmæssige side af tingene, er den mest almindelige fejl forsøger at være alt for alle. Du bør have en plan for din hjemmeside – et formål for sin eksistens – og bygget efter planen.
Vælg din målgruppe og holde sig til det. Annoncer på steder, de ville se. Markedet på måder, der ville være af interesse for dem. Modstå trangen til at forgrene sig til andre områder, bare fordi noget fanger dit øje. Et websted, der forsøger at gøre alt som regel ender med at opnå noget.
En anden almindelig forretning fejl følger konkurrencens bly. Du vil selvfølgelig ønsker at holde øje med dem for at se, hvad de har gang i, men hvis du kopierer alt, hvad de gør du altid være et skridt bagud.
Brug din kreativitet og komme op med unikke måder at skille sig ud fra resten af de hjemmesider i dit marked.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Design

Design er et fag hvor man beskæftiger sig med at bestemme udseendet af ting. Netop fordi der findes så mange arter af genstande, findes der...