søndag den 24. september 2017

Design

Vi håndterer dagligt designopgaver


Vi håndterer dagligt designopgaver for en lang række af vores kunder.
Ved du allerede hvilket signal du vil sende til din målgruppe, men blot har brug for en »ny« emballage, er vi parate til at løse en sådan opgave.
Vi starter også fra bunden og skaber din nye identitet.
Vi benytter os af alle redskaber i processen for at kunne opnå
det optimale resultat i den enkelte opgave. Det er vigtigt for os at vide, at vi har gjort vores bedste inden det færdige produkt ser dagens lys. Da vores kunder er dem som har den største kompetence på netop deres område, sørger vi altid for at føre en massiv dialog gennem hele processen. Gennem dialogen styrker vi budskabet.

Trykkeri

I trykkeriet arbejdes der med nyeste teknologi. Det er længe siden at vi »bare« trykte. Maskinparken er af nyeste generation, og hvad angår kvaliteten af tryksagen og sikkerheden omkring dens levering, er her intet at sætte en finger på. Vi producerer 4 farver i én trykgang  i formater til og med 72 x102 cm.og med en trykkvalitet på op til 80 linier. Moderne teknik sørger for at pasning og
stabilitet i farverne hurtigt opnås, samtidig giver det medarbejderne i trykkeriet tid til at gøre det de er bedst til – at producere en flot tryksag. Efter endt produktion gemmes specifikationer samt farve-profiler på den enkelte opgave. Denne feature sikrer, at evt. genoptryk bliver identisk fra gang til gang – alt sammen meget enkelt.

Prepress

Virksomheden råder over en intern prepress afdeling. Her arbejdes i fuldt udbygget PDF workflow og vi behersker langt de fleste programmer. Med vores »OneVision« software kan vi håndtere selv lukkede filsystemer, uanset oprindelse. Du har som kunde mulighed for at uploade eller hente filer via vores FTP-server døgnet rundt. Prepressen sørger ydermere for at trykplader

og farveprofiler færdiggøres og overføres til trykkeriet for hver enkelt opgave.
At tempoet er højt og ligeledes en nødvendighed for at bringe leveringstiden ned, er for prepressens vedkommende blot en daglig rutine.
Ønsker du yderligere information omkring specifikke programmer er du velkommen 

Profil

en moderne samarbejdspartner indenfor den grafiske branche. Vi håndterer alt indenfor design, repro, trykning, efterbehandling samt meget mere, alt under samme tag. Vores styrke ligger i vores konstante søgen efter nye udfordringer og vores gode sans for kvalitet og service.


Vi har med tiden udviklet os i takt med vores kunders behov og har endnu engang bevist at vi magter enhver form for opgave, selv når det ikke burde være muligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Design

Design er et fag hvor man beskæftiger sig med at bestemme udseendet af ting. Netop fordi der findes så mange arter af genstande, findes der...