søndag den 24. september 2017

Vælg en hosted CMS løsning til dit website

CMS løsning


Hvis du er på udkig efter en let måde, og få startet en hjemmeside på, så findes der en langt række løsning på nettet. Der findes færdige systemer, som du selv kan installere på webhoteller, du kan også lære og lavet dit eget system. Eller du kan finde et firma som tilbyder en hosted CMS løsning, hvor de køber et webhotel, hvor det hele er installeret på.

Den sidste mulighed er dog ikke så populær i Danmark endnu, men det er helt klart noget, som inden for de næste par år vil tage fart. Det er en billig måde for folk at komme i gang på, hvis de slet intet med IT, kan gøre selv.


De køber sig til et færdiglavet system, som mere eller mindre allerede er sat op, og de skal nu bare oprette dig sider, som de vil have på deres website. Indholdet på websitet, og hvad der ellers skal laves derinde. Fordelen ved en CMS løsning er, at man kan redigere indholdet lige så let, som man kan redigere i et Word dokument. Lige netop det, at man kan redigere indholdet på ens side, som det var et word dokument er for mange mennesker et stort plus. Rigtig mange mennesker synes det er besværtligt, at gøres det igennem kode, da det ikke er mange mennesker der kan de forskellige kodesprog, som er nødvendig for, at kunne gøre det.

I en hosted CMS løsning har man tit også mulighed for, at lave en form for webshop. Webshop systemer kan være rigtig dyre og få udviklet, hvis man selv skal have lavet et fra bunden af. Det kan derfor være en god måde, at komme i gang med sin shop på, igennem en færdiglavet løsning. Når siden så køre, og du har kapital til det, så kan du altid.

Klik ind herunder og se mere om de byer vi har leveret online marketing i

Vi har lavet mange hjemmesider og webdesign for både store og små firmaer over hele Danmark. For os beliggenhed ligemeget. Online markedsføring og webdesign kræver ikke en fysisk placering, men derimod de rigtige evner indenfor området. Herunder er nogle af de byer vi har lavet professionelle hjemmesider og webdesign for:
Jylland
Fyn
Sjælland

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Design

Design er et fag hvor man beskæftiger sig med at bestemme udseendet af ting. Netop fordi der findes så mange arter af genstande, findes der...