torsdag den 16. november 2017

Hjemmesiden bliver brugervenlig gennem godt interaktionsdesign

Er du sikker på at dine kunder kan finde rundt på din hjemmeside?

Er du sikker på at dine kunder kan finde rundt på din hjemmeside og ved du, hvordan din kunder oplever graden af brugervenlighed ? Med en let og hurtigt gennemført usability test kan man få en tilbagemelding på kundens oplevelse af brugervenlighed. Det giver et øjebliksbillede, som er et godt udgangspunkt for en evaluering og vedligeholdelse af hjemmesiden.

Har man en webshop

Har man en webshop, kan man online få set nærmere på interaktionsdesign til en god pris, som viser, om der er fejl og mangler i systemet, når man ser på siden ud fra en usability test og en gang i mellem gentager website test, så man hele tiden er møder kunden, hvor han er. Samtidig kan man nå at indfange den viden, man tror man har om kunden og erstatte viden med faktuelle oplevelser.

Er man en offentlig virksomhed

Er man en offentlig virksomhed og får gennemført en website test, har man flere fordele. Udover at man løbende kan få opdateret sit interaktionsdesign, så kan man med en brugervenlig side opnå god placering i bedst på nettet – en kvalitetsmåling der gennemføres en gang årligt af videnskabsministeriet. Offentlige virksomheder kan profilere sig på bedst på nettet og dermed få omtale og få mere opmærksomhed i konkurrencen med andre offentlige virksomheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Design

Design er et fag hvor man beskæftiger sig med at bestemme udseendet af ting. Netop fordi der findes så mange arter af genstande, findes der...