søndag den 17. december 2017

Visuel identitet


Flere og flere virksomheder har erkendt værdien og dermed vigtigheden af en individuel, visuel identitet. Den visuelle identitet er firmaets ansigt udadtil og omfatter, udover naturligvis dets produkter.

Få mere ud af din markedsføring!

Visuel identitet er vigtigt for denne rød tråd gennem virksomhedens markedsføring når kunden kigger på dit website, brochure eller brevpapir og kvaliteten på virksomhedens produkter.

Det skal være let at få øje på og genkende dit logo blandt mange, og derfor er godt logo design vigtigt. Farver, skrifttyper og symboler udvælges med største omhu, så virksomhedens identitet og ståsted afspejles her hos os står vi klar hvis du skulle få brug for rådgivning.

Virksomhedens værdier og karakter skal afspejles i designet, og omverdenen skal i designet kunne genkende det billede, den har af virksomheden.

Vi bruger vore sunde fornuft, kreativitet og erfaring når vi udvikler virksomhedens visuelle identitet og brand. Vi kan definere dig og din virksomhed og skabe visuel kommunikation, så englene synger og konkurrenterne græder. 

Vi løser alle former for design på tværs af medier - både til trykte medier og digitale medier.

Hos os sikres der, at der er en genkendelighed uanset hvilken form for præsentationsmateriale virksomheden bruger. Vi giver dig sikkerhed for, at alle sider af din virksomhed behandles optimalt, så resultatet bliver det bedst mulige for dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Design

Design er et fag hvor man beskæftiger sig med at bestemme udseendet af ting. Netop fordi der findes så mange arter af genstande, findes der...